HTML

Mi ez?

Zsemledisznó mindenbe beleüti az orrát. Általános blog, hol ilyen, hol olyan tartalommal. Amolyan véleménymondós, de lesz történetmesélés is.
Magpet szerint. Bővebben?

Friss topikok

Linkblog

2013.12.20. 12:12 magpet

Csak egy szinopszis – Van Damme, Volvo, rezsicsökkentés

  • Zene indul, kezdetben csak instrumentális: Mága Zoltán hegedül.

  • Fahrt, szűk szekondban Németh Szilárd rezsibiztost látjuk. Arcán magabiztosság.
    • Narrátor: „A nemzettel együtt túl vagyok a hullámvölgyeken. Az ország egyre jobban teljesít. Minden nap mondok egy számot. Mindig egy nagyobbat, mint tegnap. A rezsiköltségek grafikonja úgy simul a nullára, mint a tökéletes spárga...”

  • Az utolsó mondattal együtt a fahrt kicsit elmarad a guruló, egymástól lassan távolodó járművektől, a kép tágul: Német Szilárd egész alak, spárgázni kezd. Fején műbőr kalap, azon büszkén áll a Rezsicsökkentés életnagyságú, színarany szobra. Tökéletes egyensúly. A háttérben naplemente, egy épülő stadion és a toronydaruk sziluettje.

  • Zene: Mága Zoltán hegedűjátékába Pataky Attila és Kovács Ákos duettje csatlakozik be. A szöveg spirituális üzenetet hordoz, mondatok nélkül csak címszavakban utal a nemzet nagyságára, a gravitáció kikapcsolhatóságára és a rezsicsökkentésre.

  • A fahrt még inkább lemarad, a kép egyre tágul, teljes egészében láthatóvá válik a két kamion, oldalukon szlovák cukorgyárak logói. Az egyik kamiont Bajnai Gordon, a másikat Gyurcsány Ferenc vezeti.

  • Németh Szilárd arca elkomorodik, ember feletti erővel tartja össze spárgázva a két széttartó kamiont. Tekintete azt sugallja: megvédjük a rezsicsökkentést!

  • Az ország két kamionja Bajnaival, Gyurcsánnyal, áfamentes szlovák cukorral, rezsibiztossal együtt rendületlenül tolat tovább a végtelenbe...

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zsemlediszno.blog.hu/api/trackback/id/tr445700991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása