HTML

Mi ez?

Zsemledisznó mindenbe beleüti az orrát. Általános blog, hol ilyen, hol olyan tartalommal. Amolyan véleménymondós, de lesz történetmesélés is.
Magpet szerint. Bővebben?

Friss topikok

Linkblog

2014.02.05. 23:16 magpet

Kiszivárgott! – Gyurcsányék tervei kormányra kerülésük esetére

A Zsemledisznó birtokába jutottak azok a titkos dokumentumok, amelyeket a baloldali Összefogás vezérei állítottak össze, és a kormányra kerülésük utánra tervezett intézkedéseket tartalmazzák. Dermesztő, nyakunkon a vörös veszedelem!!!

Minden további bevezető felesleges, és csak időpocsékolás lenne. Jöjjön a felsorolás, hogy még idejében felkészülhessünk!

• Az Alaptörvényt eltörlik, és helyette – a frakciónak kiosztott méregdrágán közbeszerzett tableteken – létrehozzák az új Alkotmányt, ami ugyan vasbeton szilárdságú lesz, de csak ebook-formátumban fogják kiadni, hogy egyszerűbb legyen hetente módosítani.


• Az új Alkotmány népszerűsítését és a kultúra kézben tartását egy ismert baloldali ripacsra bízzák majd, aki gyakorlatilag korlátlan mennyiségű pénz fölött diszponálva hetente fog előállni egy-egy újabb hajmeresztő ötlettel, miközben minden mondatában az előző kormányzatot gyalázza.


• Mindent államosítani fognak, amit érnek.


• A közbeszerzéseken szétosztható pénzt a könnyebb átláthatóság jegyében (mármint hogy ők könnyebben lássák át a pénzáramlást) nagy részt egyetlen cégen keresztül tervezik kivenni a költségvetésből. Mivel a cégalapítás zűrös, az egyszerűség kedvéért Mesterházy Attila ovis pajtásának már meglévő cége lesz a kiszemelt.


• Biztonsági kifizetőhelyként Bajnai Gordon korábbi autószerelőjének cégeit fogják alkalmazni, aki a számítások szerint a 3. év végére akár 50 milliárd forintos magánvagyont is felhalmozhat, amin persze majd lehet osztozkodni a döntő pillanatban.


• A dilettáns gazdaságpolitika és a mértéktelen lenyúlások miatt kialakuló helyzet kezelésére egy átfogó „Itt mennyire tökre király má’ minden!” szlogenre felfűzött, permanens kommunikációs kampányt terveznek folytatni minden rendelkezésükre álló felületen. Mindezt természetesen közpénzből.


• Az összes fontos pozícióba 5, 8, illetve 17 éves időtartamra a saját embereiket ültetik.


• A közmédia élére egy őskomcsi besúgót terveznek kinevezni. A hírműsorokat erősen cenzúrázni fogják: 40%-ban a kormány sikereiről, 40%-ban a jobboldali pártok mocskolásáról, és 20%-ban jópofa színes hírekről fognak beszámolni.


• A közoktatást teljesen átalakítják. A reformok kidolgozását egy szintén ős-párttag jóelvtársra akarják bízni, aki kötelező jelleggel be fogja vezetni a Kommunista kiáltványon alapuló erkölcsoktatást. Nagy valószínűséggel a tankönyvek gyártására és terjesztésére is megvan már a teljesen alkalmatlan, baráti körön belül kiszemelt végrehajtó.


• Bajnai Gordon egy gyermekkori jóbarátjának számítógépén már félig kész az a törvénytervezet, amely a csokoládé- és cukorkakereskedelmet tereli egy mozdulattal a haverok hatáskörébe, betiltva ezen termékek egyéb helyeken történő forgalmazását. A Demokratikus Csokiboltok 50 éves koncesszió alapján fognak működni, a termékek árréseit pedig az indulást követően – a leosztott csokiboltok forgalmának függvényében, a csokiboltosokkal egyeztetve – írják bele az Alkotmányba. Szükség esetén a polgárok által havonta kötelezően elfogyasztandó csokoládé- és cukorkamennyiséget is törvénybe iktatják.


• Gyurcsány Ferenc még nem nevezte meg, de már kijelölte azt a fogalmatlan idiótát, akire az ország gazdasági ügyeit tervezi bízni, minden kontroll nélkül. Az ő dolga lesz többek között a tökéletesen fenntarthatatlan ún. „zsebpénznövelés” politikájának kidolgozása. A választások előtti két évben a teljes kormányzati kommunikációt erre kívánják felépíteni: minden magyar állampolgár kap majd havi zsebpénzt. Az összeg a választások közeledtével egyre növekszik majd, folyamatosan témát adva a közmédia tudósításainak. Ennek fedezetéül természetesen majd brutális adóemelések szolgálnak, de a kommunikációs stáb ennek kezelésére is megkezdte már a felkészülést.


• A baloldal mögött felállítanak egy civilnek tűnő fantomszervezetet. A CEFET (Civil Egyetértés Fórum az Egyetemes Tudásért) fő célja a jobboldali kormányok és politikusok mocskolása lesz. Az ehhez szükséges anyagi források a kormányhoz közel álló, közbeszerzéseken rendre jól szereplő gigacégek irányából fognak érkezni. A CEFET másik bevetési területe az iskolákban, óvodákban, templomokban, kórházakban és temetőkben futó politikai kampányok lebonyolítása lesz, mivel ezekről a helyekről a pártok ki vannak tiltva, de egy új szabályozás a 2014. április 8. és április 10. között alakult civil szervezetek számára ezt lehetővé fogja tenni. Szintén a CEFET fogja szervezni a kormányt támogató tömegrendezvényeket, a barátságsétákat, ahova szükség esetén külföldről is hoznak vendég-demonstrálókat.


• Mivel Mesterházy Attila életének egyetlen értelme a kugli, minden magyar településen tekepályák fognak létesülni. A nagyvárosokban tízmilliárdos nagyságrendű költségvetéssel épülnek majd az ultramodern tekecsarnokok, de minden kis faluban lesz egy-egy kisebb pálya. A forrást javarészt az Európai Uniótól tervezik lehúzni, a kivitelező pedig minden esetben valamelyik baloldalhoz közeli baráti cég lesz.


• Radikálisan átalakul a parlamenti házszabály. Az elsőre demokratikusnak tűnő szabályzat megfelelő alkalmazásáról Szanyi Tibor házelnök fog gondoskodni, aki már remegve várja, hogy akár 2 éves tiszteletdíj-megvonással és 25 botütéssel büntesse a Bajnai Gordon beszéde közben plüsslibával hadonászó jobboldali honatyákat.


• Az ún. „népmunka” program keretében a nyugdíjasokat és az összes 14 éven felüli állampolgárt nyilvántartásba veszik, így a statisztikákban a munkanélküliségi ráta 2% alá lesz leszorítható. A fejenként járó bruttó 27.000.-Ft-os népmunkás alapbér fedezetéül néhány új adónem bevezetése valószínűleg elkerülhetetlen lesz.


• Felállítanak egy majdnem kormány-független Problémamegoldó Öntevékeny Csoportot (PÖCS), akik évente legalább 3 virtuális katasztrófától fogják hősiesen megvédelmezni a magyar népet a közmédia tudósításai szerint. Nyáron az erős napsütésről, ősszel a kellemetlen szélről télen pedig az esetleges havazásokról fogják drámai üzenetben értesíteni a polgárokat, a helyzeteket pedig minden esetben maga Gyurcsány Ferenc fogja megoldani napernyővel, széldzsekivel és hólapáttal.

Akinek eddig nem volt világos, most láthatja: ezeknek csak a hatalmon és a lenyúláson jár az eszük! Legyünk résen!
Egyébként a dokumentum alján szerepelt valamiféle hivatkozás egy korábbi forrásra, amiből a készítők állítólag az alapokat merítették, de informátorunk szerint csak így, a lap alsó részének sérülésével sikerült kimentenie a dokumentumot az iratmegsemmisítőből, ezért a forrás megnevezése olvashatatlan volt. Pedig de jó is lenne tudni, honnan szedték ezeket az ötleteket!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsemlediszno.blog.hu/api/trackback/id/tr995800921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Karajan 2014.02.06. 22:05:21

Szeretném kifejezni, hogy mélységesen egyetértek a cikk konklúziójával. Gyurcsányék nem a hatalmat akarják, meg a pénzlenyúlásokat. Ők csak mindenki számára jobbá, szebbé, meg, meg, meg .....demokratikusabbá szeretnék tenni az országot. Csupán ehhez kell nekik az a temérdek pénz külföldről, aminek jobb, ha nem tudjuk az eredetét pontosan. Nem is értem miért bántják szegény Simon Gábor Urat, aki valódi baloldaliként valószínűleg csak a sok éhező gyereknek gyűjtött össze kb. 250 milliót, csak még ezt nem mondhatta el a sajtó számára, mert nem hagyja őt szóhoz jutni ez a szemét diktatórikus rendszer...
süti beállítások módosítása