HTML

Mi ez?

Zsemledisznó mindenbe beleüti az orrát. Általános blog, hol ilyen, hol olyan tartalommal. Amolyan véleménymondós, de lesz történetmesélés is.
Magpet szerint. Bővebben?

Friss topikok

Linkblog

2011.02.26. 13:32 magpet

Hülye kifejezés: szakértői kormány

Valamiért eszembe jutott ez a szókapcsolat. De segítsetek, mert nem értem! Komolyan.

Nem én találtam ki, bőven hallottunk róla az elmúlt években. Mit jelent? Egy kormánynak nem alapértelmezett tulajdonsága az, hogy szakértőkből áll? Ez miért feláras extra? Mi a különbség a "kormány" és a "szakértői kormány" között?

Nagyjából olyan értelmetlennek érzem, mint mondjuk egy felnőtt DVD borítóján az "erotikus pornófilm" meghatározást. Minek túlcímkézni? Bőven elég, ha dugnak benne.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://zsemlediszno.blog.hu/api/trackback/id/tr52692415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VJAN 2011.02.26. 14:28:20

Az egyik azt monja magáról, hogy érti a dolgát, a másik még ennyit sem mond. Egyéb különbség nem nagyon van, mert úgy tűnik ugyanazt teszik.

lotht 2011.02.26. 19:37:54

@VJAN: Az egyiknek van valami szakmája, a másik meg "csak" politikus. Egyéb különbség nem nagyon van, mert úgy tűnik ugyanazt teszik.
süti beállítások módosítása