HTML

Mi ez?

Zsemledisznó mindenbe beleüti az orrát. Általános blog, hol ilyen, hol olyan tartalommal. Amolyan véleménymondós, de lesz történetmesélés is.
Magpet szerint. Bővebben?

Friss topikok

Linkblog

2011.11.02. 09:12 magpet

Népszámlálási fikció

- Jó napot kívánok. A népszámláláson való részvétel megtagadása ügyében jöttem. Szeretném megtagadni.

- Üdvözlöm. Kérem, húzzon egy sorszámot, négyes ablak lesz.

- Csókolom. Hallottam, hogy itt az önkormányzatnál lehet legegyszerűbben megtagadni a népszámláláson való részvételt, ezt szeretném megtenni. Tudja, fölöslegesnek tartom, úgyis tudnak rólam mindent...

- Ez nem így van, de hát ha megtagadja, akkor megtagadja. Nyilván tudja és vállalja az 50.000Ft-os büntetést. Ehhez viszont fel kell vennem az adatait. Lesz szíves a személyi igazolványa számát?

- BZ 688991.

- Ennyi volt, köszönöm az együttműködését. Parancsoljon, a csekk, 30 napon belül kell befizetnie a közigazgatási bírság összegét.

- Ennyi? De hát ott az űrlapon még van vagy 30 kérdés: név, lakcím, iskolai végzettség, családi állapot, munkahely, jövedelem, stb…

- Igen, de az igazolványának száma alapján már mindent megtalálunk az adatbázisban, azt majd mi kitöltjük. Nem fárasztanám vele. De azért javasolnám, hogy legközelebb ne tagadja meg az adatszolgáltatást, mert ezek fontos dolgok. Az ország érdeke.

- Igen, át fogom gondolni. Csókolom.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://zsemlediszno.blog.hu/api/trackback/id/tr13346836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása